TheContentCreators

Social Media & Content Marketing for MKB

Social Media Beheer

Heeft u wel een Linked-In, Facebook of Instagram pagina voor uw bedrijf aangemaakt maar werkt deze nog niet vóór u? Laat ons u daarbij ondersteunen. Voor een paar tientjes per maand kunnen wij zorgen voor strategische updates zodat uw netwerk weet wat ze aan uw bedrijf hebben.

Mac Agenda Social Media Beheer

Content Creatie

Goede content maken is een vak, laat ons het daarom voor u doen. Neem als voorbeeld de unieke indoor drone video's! Deze video's worden uiteraard strak ge-edit en zijn direct klaar om online te zetten. Geweldig om uw nieuwe klanten of potentiële medewerkers kennis te laten maken met uw bedrijf.

Evenement Promotie

Een evenement valt of staat met de juiste online promotie. Wij van bieden geweldige oplossingen om uw event tot een nog groter succes te maken. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Zelf doen kan, uitbesteden is vaak beter.
Kosten? Al vanaf €75,-

content beheer voor MKB

Hoi. Ik ben Harald, ondernemer, vader en bovenal enthousiast online marketeer. Nieuwe ontwikkelingen vind ik fascinerend. Deze inzetten om andere ondernemers te helpen om hun business te vergroten geeft mij inspiratie en energie. 

Wat zou ik voor u kunnen doen?

Wat zeggen klanten over ons

Ton Heerze Webton Hengelo

Hoi Harald, superbedankt voor de gave drone video. Zeer veel enthousiaste reacties op onze Facebook post. Binnen een dag al meer dan 1000 views

Ton Heerze

Webton Internetc.

Rob Nijkrake Reklatekst

Onze nieuwe Corporate presentatie is prachtig geworden. Op naar een volgend project!

 

Rob Nijkrake

Reklatekst B.V.

Echt top, die PhotoShop training die je gegeven hebt. Compleet, professioneel en precies zoals we in gedachten hadden. De eerste resultaten staan al online! Thnxs.

Bart-Willem van Huizum

Hairloxx Professional

 # Template #

 

 

Naam

Bedrijfslink

Wat kan Online Marketing voor u doen?

100 %
Meer effect
%
Goedkoper
50 %
Meer leads

” Ik geloof dat ieder bedrijf een uniek verhaal heeft en dat juist dit verhaal klanten kan binden. Ik help bedrijven dit verhaal te ontdekken en dit op de juiste manier via de meest geschikte kanalen te vertellen. Content betekent letterlijk inhoud, dat is dus waar de focus op moet liggen.

Welke inhoud geef jij aan jouw netwerk?”

Harald Lohmann, The Content Creators Online Marketing.

TheContentCreators werken samen met