Social Media Beheer

Als ondernemer wil je niet ‘de hele dag’ bezig zijn met je Facebook, LinkedIn of Instagram account. Dat snappen wij. Daarom doen wij dit graag voor u. Wij kunnen het volledig voor u overnemen maar ook deels (bijvoorbeeld planning, reacties, contentbeheer etc). Voor uw relaties en netwerk bent u hierdoor altijd beschikbaar en u houdt hen op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen uw onderneming en weten uw relaties wat u voor hen kunt betekenen.  

Wij hebben voor Social Media Account beheer 3 pakketten: 

(uiteraard zijn er meer mogelijkheden, bel even voor een afspraak.)

Nieuw: Wij hebben nu ook het DHZ Social Media Pakket. Wij leren je hoe je zelf goeie Content kunt maken, beheren en publiceren. Klinkt dit goed? Click dan hier.

Content Creatie

Content Creatie is het produceren van alle communicatie boodschappen. Dat kan een blog zijn, maar ook een infographic, slideshow, how-to-video of Facebook-poll. 

Content staat voor inhoud. Maar dat wil niet zeggen dat alle content inhoudelijk en effectief is. In het moderne leven worden we continu bestookt met content. 

Door goede content en door deze op de juiste plek voor het juiste publiek in te zetten zorg je ervoor dat jouw content echt doet wat het moet doen. Namelijk: je doelgroep activeren

Bij TheContentCreators staat Content Creatie daarom niet op zichzelf, maar maakt het altijd onderdeel uit van een goed doordachte contentstrategie. 

TheContentCreators maakt in eigen beheer de mooiste teksten, blogs, vlogs, foto’s, video’s. Altijd doen wij dit in uw stijl met uw uitstraling. Benieuwd naar hoe dit eruit kan zien? Maak snel een afspraak. 

Evenement Promotie

Meer bezoekers op uw evenementen? Dat valt of staat met de juiste online promotie. Om voldoende, maar ook om de juiste mensen aan te spreken. Wij van TheContentCreators bieden hiervoor een oplossing waarin wij samen met u een Content Strategie maken en deze naar uw wens ook uitvoeren of begeleiden. Tevens kijken wij naar de Customer Journey om te bepalen welke content op welk moment en waar geplaatst moet worden. Content kunnen wij volledig voor u produceren of u mag deze zelf aanleveren. Flexibiliteit ten top. Geen event is immers hetzelfde. De keuze is aan u. 

Evenement Promotie is altijd een goede investering want het betaalt zichzelf terug in meer bezoekers of beter passende bezoekers. Hoe mooi zou dat zijn?

Kostbaar? Dat valt mee. Een gratis adviesgesprek kost u niets 🙂

Nog 2 dagen
Totdat de kaartverkoop begint 🙂
Programma 90%
LINE-UP 93%
Inrichten Horeca 66%
Vullen biertanks 52%
EARLY BIRD TICKETS - U I T V E RK O C H T 100%
DCIM/100MEDIA/DJI_0444.JPG

Project Promotie

Bent u als bedrijfseigenaar of projectleider ook apetrots als er weer iets opgeleverd wordt? Hoe mooi zou het zijn als u hiervan ook content (foto, video’s etc.) heeft welke u via deze diverse kanalen kunt gaan verspreiden.

TheContentCreators kunnen dit volledig voor u verzorgen, dus van idee tot oplevering, maar ook ergens halverwege instappen is geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan mooie time-laps video’s of indoor en outdoor drone opnamen.

Wij maken het, editten het en zorgen voor een gepaste distributie via de daarvoor het beste geschikte kanalen. Ook als u plenty beeldmateriaal heeft maar doet er nog niets mee gedaan kunnen wij dit voor u doen.

Waarom? Om gedurende een project te zorgen dat uw potentiële klanten maar ook uw huidige opdrachtgevers op de hoogte blijven van de voortgang en uw prestaties.

Gemaakt beeldmateriaal is uiteraard na oplevering ook zeer goed bruikbaar voor corporate presentaties of offertes.

(Ook zeer geschikt voor verkoop van woning of perceel via oa Funda)

 

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen doen?
Neem vrijblijvend
contact met mij op.